RSS

Rasfoieste-ma! :D

joi, 10 iunie 2010

Weekend ideal.


Weekend-ul ideal a inceput cu un dush.
As vrea eu.
Weekend-ul ideal ar fi inceput cu un dus, daca nu as fi fost in criza de timp. Din cand in cand(mai ales cand am lucruri importante de facut) nenorocitul meu de telefon se decide sa doarma mai mult ca mine si sa nu-mi mai dea alarma la ora stabilita(nenorocitu'.pentru asta o sa trebuiasca sa il scot de la curent pentru o vreme). Asadar, sambata, m-am trezit in criza de timp. Fara timp de un dush revigorant, mi-am facut toaleta de dimineata si am pornit la scoala. Dupa ce am fost frecata la melodie o zi intreaga, toate lucrurile erau puse la punct pentru parada eco.
Marfa, la scoala, Mangu se trezeste ca topul de la rochia ei e prea scurt, deci i-am improvizat unul din hartie creponata intarita cu staniol, toata operatiunea durand doar 5 minute. Ceea ce nu stiu daca e eficient, marfa sau enervant, dat fiind faptul ca eu am lucrat la topul meu cel putin 2 ore si jumatate si era facut din acelasi material. Incredibil ce poti face in criza de timp.
Parada a decurs okay, chiar pot zice ca am fost cele mai dragute de acolo, iar apoi am mers la o pizza. Putin mai tarziu cand o vopseam pe Drinny pt. banchet, Teo se trezeste sa ma invite in oras. Cica sa iesim cu francezu'.
Nu am avut la scoala contact direct cu el, dar din cate auzisem nu era tocmai placut din punct de vedere al caracterului, chiar daca toate tipele erau disperate dupa el.
Ei si, a insistat pana am cedat. Am iesit deci la Neghi's cu francezu', pe care il cheama Florian, nicidecum Floren sau Floriol cum i se spunea prin scoala, Teo si Casian.
Ambii s-au dovedit a fi tipi de gashca. Am baut vodka cu Cola de la Casian si Flo ne-a facut cinste mie si lu Teo cu bere. Ceea ce m-a facut sa ma simt aiurea, findca n-a vrut sa ma lase sa platesc pentru mine.
Am ajuns acasa la 7.30, cand imi amintesc ca in oras vine o trupa de percutie spaniola. Am sunat-o pe Drinny si am iesit cu ea. Am dansat 2 ore cat ne-au tinut picioarele si am ras cu o tipa din trupa, colegii lu Drinny ne-au filmat si cica urmau sa ne puna pe youtube.
In aceeasi seara am iesit in Art, unde am baut un Bloody Mary(oh God, nu stiu daca mi-a placut sau m-a dezgustat) si un Sex on the beach.
Christian a zis ca o sa ma invete C-walk(adorabil.).
Am ajuns acasa la 1 noaptea, si a ramas Drinny la mine peste noapte(home alone, hah!).
Duminica am fost de dimineata la radio si cred ca n-a fost o idee prea buna, dat fiind ca am facut-o pe Teo sa rada in emisiune, iar apoi am iesit din nou cu Drinny si cativa colegi de-ai ei.
N-au mai vrut sa ne dea alcool in Art, am fost deci la Medieval pentru o bere si am aflat unde e Six Feet Under in oras.
A fost un weekend marfa.

1 comentarii:

daninho spunea...

Răscolește blogurile medieșene pe Mediaș Index!

Trimiteți un comentariu